Συγχαρητήρια Επιστολή Δημάρχου Πλατανιά στο Γυμνάσιο Αλικιανού

Συγχαρητήρια Επιστολή Δημάρχου Πλατανιά στο Γυμνάσιο Αλικιανού

ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης , συγχάρηκε με επιστολή του τον Γυμνασιάρχη Αλικιανού, τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς και τους μικρούς μαθητές που  συμμετείχαν στο Ντοκιμαντέρ και σε Ταινία Μικρού Μήκους, η οποία  απέσπασε δύο (2) βραβεία στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό μαθητικών ταινιών.

Ο διαγωνισμός είχε διοργανωθεί από την Δ/νση της Δ/θμιας Εκπ/σης Β΄Αθηνών και συμμετείχαν σχολεία όλης της χώρας.

Η ταινία αυτή έχει δημιουργηθεί στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος ( cine-Μαθήματα), το οποίο ο Δήμος Πλατανιά  έμπρακτα στηρίζει, για τα σχολεία του.

Ο Δήμαρχος έκανε αναφορά για την “…. για την προβολή  και αναγνώριση του σχολείου μας που αποτελεί και για μας ιδιαίτερη τιμή και ελπίζουμε το παράδειγμά σας να ακολουθήσουν και άλλα σχολεία,τροφοδοτώντας εκπαιδευτικούς,μαθητές και τοπική κοινωνία με νέες ιδέες, οράματα, σκέψεις, προβληματισμούς, λύσεις και συνεργασίες, που βοηθούν τη νέα γενιά να βελτιώνεται και να αναπτύσσεται πνευματικά και πολιτιστικά….”

Καταλήγοντας σημείωσε ότι ”… θα είμαστε στο πλευρό σας,οποτεδήποτε θεωρείτε απαραίτητη τη συνδρομή μας και με χαρά θα συνεισφέρουμε στο σημαντικό σας έργο, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας…”.