Δημιουργία Δικτύου Εθελοντών του Δήμου Πλατανιά

Δημιουργία Δικτύου Εθελοντών του Δήμου Πλατανιά

H εσπερίδα » Εθελοντισμός & Τοπική κοινωνία» το Σάββατο 3 Μαρτίου στην Ο.Α.Κ. ανέδειξε με τον καλυτερο τρόπο τις αξίες του εθελοντισμού για την τοπική κοινωνία και τα ίδια τα άτομα…..
Απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους τους ομιλητές που πλαισίωσαν την εκδήλωση και συγκεκριμένα :
Εισηγητές
1.Η κα Παπαδάκη Ελένη, Καθηγήτρια Αιματολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης , παρουσίασε το θέμα “Δημόσια τράπεζα ομφαλικών Βλαστοκυττάρων Κρήτης και δωρεά ομφαλικού αίματος”
2.Η κα Μανουσάκη Κατερίνα, Βιολόγος Aιμοδοσίας Γ.Ν. Χανίων, παρουσίασε το θέμα “Μεταμόσχευση μυελού των οστών”
3.Η Κα Μάνια Τσίλλη, Ψυχολόγος Κέντρο άμεσης Κοινωνικής επέμβασης στην Κρήτη “ To Χαμόγελο του παιδιού”, παρουσίασε το θέμα “Εθελοντισμός: η εμπειρία μέσα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
4. Η κα Τερεζάκη Χρύσα, Συντονίστρια Επιστ/κού Δικτύου Εκπ/σης Ενηλίκων , παρουσίασε το θέμα “ Ένα υδρογραφικό πολιτιστικό δίκτυο …ένα ανθρώπινο δίκτυο”
5. Ο κος Καπής Στέφανος Ερυθρός Σταυρός, Τοπικό τμήμα Κισσάμου, παρουσίασε το θέμα “Δράσεις του τμήματος στην τοπική κοινωνία”
6. Ο κος Σημαντηράκης Πολυχρόνης , Πρόεδρος Νομικού Προσώπου Δ.Δ. Δήμου Πλατανιά, παρουσίασε το θέμα, “Εθελοντισμός και τοπική κοινωνία , πρόταση δημιουργίας τοπικού δικτύου εθελοντών”

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως όλους όσους προσήλθαν , μήνυμα ότι οι άνθρωποι επιζητούν την περαιτέρω πληροφόρηση , ενδιαφέρονται για το συνάνθρωπο κ΄θέλουν να προσφέρουν.
Στην πρόταση του Δήμου μας , για δημιουργία τοπικού εθελοντικού δικτύου , η ανταπόκριση ήταν άμεση , κατατέθηκαν 36 αιτήσεις εθελοντών για να συμμετέχουν στο δίκτυο και πλέον εναπόκειται στους διοργανωτές , το πώς θα αξιοποιήσουν την πρόθεσή τους .
Η προσπάθεια τώρα ξεκινά!!!!!!!!!
Εντυπα για αίτηση δήλωσης συμμετοχής βρίσκονται στο δημοτικό κατάστημα στο γραφείο του ΝΠΔΔ Δήμου Πλατανιά στο Γεράνι και στα δημοτικά καταστήματα Βουκολιών ,Μουσούρων και Κολυμβαρίου καθως και ηλεκτρονικά στην ιστοσελιδα του Δήμου

Αρχεία