Χρηματοδότηση Δήμου Πλατανιά Με 1.000.000,00€ Για Αποκαταστάσεις Από Τα Ακραία Καιρικά Φαινόμενα Του Οκτωβρίου Και Νοεμβρίου 2020

Χρηματοδότηση Δήμου Πλατανιά Με 1.000.000,00€ Για Αποκαταστάσεις Από Τα Ακραία Καιρικά Φαινόμενα Του Οκτωβρίου Και Νοεμβρίου 2020

Ο Δήμος Πλατανιά με χρηματοδοτήθηκε με το ποσό του ενός εκατομμυρίου Ευρώ, για αποκαταστάσεις από τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του Οκτωβρίου και Νοεμβρίου του 2020 στις υποδομές του Δήμου.
Ο Δήμος Πλατανιά κατά την εξέλιξη των ακραίων καιρικών φαινομένων, που τον έπληξαν για άλλη μια φορά, είχε υποστεί μεγάλες καταστροφές στο οδικό και αγροτικό του δίκτυο.
Ο Δήμαρχος Πλατανιά Κος Ιωάννης Μαλανδράκης, σε επίσκεψη του στο Υπουργείου Υποδομών, το προηγούμενο διάστημα, είχε την ευκαιρία να ενημερώσει διεξοδικά την Πολιτική ηγεσία του Υπουργείου για τις καταστροφές που είχαν υποστεί οι υποδομές του Δήμου και την αναγκαιότητα χρηματοδότησης για την αποκατάσταση τους .
Ο Δήμαρχος Πλατανιά επικοινώνησε με τον Υφυπουργό Υποδομών Κο Κεφαλογιάννη και τον ευχαρίστησε για την ανταπόκριση του στο αίτημα του Δήμου, καθώς και τον αρμόδιο Υπουργό κ Καραμανλή και το Γ.Γ. κ Καραγιάννη, ενώ ο κύριος Υφυπουργός ενημέρωσε το Δήμαρχο ότι θα προσπαθήσει στο επόμενο διάστημα να ικανοποιήσει το αρχικό αίτημα για χρηματοδότηση του Δήμου, προκειμένου να υπάρξει αποκατάσταση των υποδομών του, σε μεγαλύτερο εύρος.